Om hyggestrik

Velkommen til min verden af strik

Strik har altid fyldt meget i mit liv – den ene ide tager den anden, og jeg turbostrikker, fordi jeg næsten ikke kan vente med at se, om min ide holder i virkeligheden.
Det er blevet til rigtig mange designs gennem årene, og i 2012 etablerede jeg Webshoppen HYGGESTRIK, hvor du kan købe opskriften til mine designs. Garnet vælger du helt selv – mange har jo skabe og skuffer fyldt med garn… en strikker bliver jo nemt fristet af et godt garntilbud.

Jeg er vild med mønsterstrik – grafiske mønstre med sjove motiver fra første til sidste pind. Det er udfordrende for mange, men når først man er blevet dus med mønsterstrik, så er det ingen sag.
Men der er også mere enkel strik blandt mine designs. Ofte med særlige teknikker eller små detaljer, så man får mulighed for at lære nyt og blive uddfordret i sit strik.

Udover design af strik arbejder jeg som kunstner, og her er det ler jeg har i hænderne. Jeg arbejder med figurativ skulptur, og er tilknyttet gallerier rundt om i landet, og deltager også på udstillinger. Så møder du mit navn på en kunstudstilling, så er jeg altid frisk på en strikkesnak.

Jeg håber mine designs har inspireret dig til dit næste strikkeprojekt.

God strikkelyst

Lone Kjeldsen